Bøker

Teller ned til lansering.

  • Posted on: 6 May 2016
  • By: Thomas Haugen

Den store dagen nærmer seg. Se bare på teksten fra redaktøren.. «Jeg har akkurat fått beskjed om at trykkeriet mener boken din er i Norge 26. mai. Det betyr som regel av den er klar for henting enten 27. eller 28. mai. Med et par dagers margin, for eventuelt uforutsette hendelser relatert til frakt, burde du legge på nok et par dager, men så kan du begynne å tenke lansering :-). Altså fra 30. mai («
Det betyr at jeg snart kan holde boken i hånden. Det betyr også at de som har forhåndsbestilt boken om kort tid får den i posten.

Deling fra boken "På innsiden av et litt annerledes liv" - Observert.

  • Posted on: 30 March 2016
  • By: Thomas Haugen

Det er sjelden jeg har sett frem til at påsken skal være overstått. I år var det (nesten) slik. Årsaken til det er enkel. I påsken ble manuset gjennomgått av en språkvasker og det betyr at nå nærmer det seg trykking! Jeg har brukt fridagene til å skrive på andre prosjekter, men jeg fikk også tid til å se over manuset igjen. Der kom jeg over et par overskrifter jeg kunne tenke meg at ble endret. Igjen, vi er i innspurten og fokuset er på de små og kanskje viktige detaljene.

Nå kan "På innsiden av et litt annerledes liv" forhåndsbestilles!

  • Posted on: 16 March 2016
  • By: Thomas Haugen

Boken om livsmestring, reisen fra seende til blind og annerledeshet som kan oppstå når et synstap blir en del av hverdagen kan nå forhåndsbestilles. Utgivelse blir i starten av mai 2016 og boken kommer også som e-bok.

Via denne lenken kan boken bestilles, http://forlagshusetivestfold.no/nettbutikk/boker-sortert-pa-forlag/forgl...

Startskuddet!

  • Posted on: 14 March 2016
  • By: Thomas Haugen

Søndag 13 mars 2016 markerer starten på det som forhåpentligvis blir en serie av presentasjoner. I dag presenterte jeg boken for første gang foran et publikum. 50 stykker hørte på ord om skriveprosess og kontakten med forlag. De hørte på bakgrunnen for at jeg har brukt tid på å skrive akkurat denne boken. De hørte meg gå gjennom de ulike delene og de fikk mine refleksjoner rundt hvorfor de var valgt ut.

To kapitler ble lest opp og den drøye timen gikk fort.

Deling fra boken "På innsiden av et litt annerledes liv" - En centimeter....

  • Posted on: 10 March 2016
  • By: Thomas Haugen

Puuuuuh! For en uke. Forrige torsdag fikk jeg manuset tilbake med flere føringer for hva som måtte forbedres. Siden den ettermiddagen har jeg vært gjennom sidene tre ganger. Lest, flikket, fjernet og lagt til.
Slitsomt ble det etter hvert, men så utrolig lærerikt. Jeg er ovebevist om at teksten er enda bedre nå. I ettermiddag sendte jeg manuset tilbake til redaktøren og så får jeg se hva de sier. Kanskje må jeg ta en runde til?

Enda en tekst fikk marsjordre etter min gjennomgang. Jeg liker poenget i den korte historien, men ser at den ivaretas på andre måter i boken.

Sider